KempenNieuws en Wolfstee Golf organiseren Golf Cup

De 18 holes tellende minigolf met avondverlichting is al vele jaren één van de paradepaardjes van Wolfstee in Herentals. Omwille van zijn onberispelijke en groene staat uniek in de Kempen en waarschijnlijk ook ver daarbuiten. 

Het parcours, bestaande uit lange en brede banen op tapijt, baadt in een oase van heerlijk geurende sierbomen en bloemen. Na de minigolf kan u genieten van een hapje of drankje op één van de 3 zonneterrassen. Heerlijk vertoeven tussen enkele authentieke olijfbomen of houd u liever de kids met één oog in het oog? Het kan allebei! Het kan allemaal perfect!

Samen met Wolfstee organiseren we van nu tot eind september de Kempennieuws Golf – Cup!

Deponeer uw naam en adres in de urne en maak elke week kans op mooie prijzen!