VC Herentals-Laakdal en Noordstar-Wiekevorst, Herenthout-Muizen

In de Beker van Antwerpen zijn de ploegen uit onze regio aan de derde ronde toe. VC Herentals-Laakdal en Noordstar-Wiekevorst zijn aantrekkelijke affiches.

Het programma: Lille-Brasscaat, Lentezon-De Kempen, Wavria-Booischot, Herenthout-Muizen, Oevel-Heultje, Tongerlo-Grasheide, Punt/Larum-SKS Herentals, Netezonen-Exc. Bouwel, Kessel Utd-Hallaar, Pulle-Immer Voort, Noordstar-Wiekevorst, Grobbendonk-Putte, Rita Berlaar-Linda Olen, VC Herentals-Laakdal, Berg en Dal-Bevel, Wezel-OG Vorselaar, Poederlee-Meer, Westmalle-Gierle, Pulderbos-Flandria, Retie-Duffel,

DELEN
Vorig artikelPolitie plukt illegalen van de trein
Volgend artikelDe Kempen bekert in La Louvière
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.