Inbraak cafetaria sporthal

    Dieven hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in de sporthal en de cafetaria van sporthal De Dreef in Vorselaar. Het was al de tweede keer dat er deze week ingebroken werd. De eerste keer gebeurde dat in de nacht van maandag op dinsdag. Toen verdween er een paar honderd euro’s, nu was de buit beperkter en was er enkel wisselgeld verdwenen. De dieven braken ook de kastjes van de gevechtssportvereniging Hapkido open maar konden daar geen buit maken. De cafetaria en de sporthal worden in de toekomst beveiligd met mobiele camera’s. De politie onderzoekt de zaak.

    DELEN
    Vorig artikelDe Kempen bekert in La Louvière
    Volgend artikelVandaal vernielt wagen in Herselt
    De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.