Lilse Krawaten for life: alle acties bundelen

In staminée De Crawaett in Lille is het initiatief  ” De Lilse Krawaten For Life ” voorgesteld. Het initiatief is gegroeid vanuit de Vrienden van De Crawaett die jaarlijks een actie opzetten Crawaett For Life. Het idee is ontstaan om het dit jaar iets groter aan te pakken. Daarvoor gaan een aantal Lilse verenigingen samenwerken. 

De Lilse Krawaten For Life verzamelen de vertegenwoordigers van JOC Frontaal, Scouts , Chiro , Vliegend Wiel, De Vrienden van De Crawaett en Fanfare.

DELEN
Vorig artikelMoeder en dochter gewond op E313
Volgend artikelKoerscomputer Jan Bakelants is terecht
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.