Huiszoekingen na schietpartij

    De politie heeft woensdagmorgen in Deurne enkele huiszoekingen uitgevoerd. Die waren het gevolg van de schietpartij van maandagavond in de Posterlarenweg in Mol. Een 50-jarige schutter werd opgepakt op verdenking van doodslag. Hij had met een alarmpistool enkele schoten gelost. De ruzie draaide om een vechtscheiding tussen een koppel. Bij de huiszoekingen van woensdagochtend werd een politiehelikopter ingezet. De resultaten van de huiszoekingen werden niet bekend gemaakt.

    DELEN
    Vorig artikelHond vastgebonden aan paal in bos
    Volgend artikel2 vrouwen stelen 9 brillen bij Pearle
    De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.