Vintage, classic cars en rock ’n roll

De organisatoren van 'Hoppin' Around Goes Retro' zijn er al helemaal klaar voor.

De Vorselaarse muziekliefhebbers van Hoppin’ Around kleden het pleintje van Heikant op zaterdag 3 augustus weer helemaal om in retrostijl. Het wordt weer genieten van vintage, classic cars en rock ’n roll.

De inrichters van de 6de editie van ‘Hoppin Around Goes Retro’ brengen de bezoekers helemaal in de sfeer van de swingende fifties en sixties. De retromarkt wordt vanaf 12 uur bezet door retro standjes en glimmende classic cars. Een tattoo-artiest vertoont live zijn kunsten. Seef presenteert lekkere biertjes en de honger stillen kun je bij Dixabilly Burger en Pasta la Vista. Om 13.30 uur start een oldtimer rondrit. Deelnemen kost 5 euro, drankje inbegrepen. Voor de kinderen is er animatie.

Geen retromarkt zonder rock ’n roll. Daar zorgen dit keer DC Snakebuster, Belle Star & The Boot Jacks en Crystal & Runnin’ Wild voor. Hoppin’ Around belooft ook in het najaar nog livemuziek. Op 20 en 21 september is er, in samenwerking met Jeugdhuis Staminee, 2290 Fest met ska, rocksteady, punk en rock. Later in het najaar volgt nog Rockabilly Rhythm in zaal Edma.

DELEN
Vorig artikelReggae Geel heeft eigen rum
Volgend artikelAuto over de kop in Lichtaart
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.