Houtvenne-Berg en Dal, Lille-Elen en Ex. Bouwel-Stade Everois

Zaterdag en zondag beginnen heel wat clubs uit onze regio aan de eerste ronde van de Crocky Cup, de Beker van België. In onze regio zijn er enkele interessante matchen met Houtvenne-Berg en Dal, Lille-Elen en Exc. Bouwel-Stade Everois. FC De Kempen speelt tegen Beringen. Houtvenne en Berg en Dal spelen op zaterdagnamiddag om 18.00u, Exc. Bouwel-Stade Everois op zondagnamiddag 16u, Lille-Elen op zaterdagavond 19.30u.

DELEN
Vorig artikelVan Aert start revalidatie
Volgend artikelMoeder van vermoord meisje blijft in de cel
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.