Jonge reekalfjes laat je best rustig liggen

Een wildcamera in het Provinciaal Groendomein De Averegten in Heist-op-den-Berg heeft knappe beelden kunnen maken van een ree en haar 2 kalfjes. ‘We heten de 2 kleine nieuwkomers alvast welkom in de Averegten’, klinkt het bij de verantwoordelijken. Ze geven ook een waarschuwing mee: “Wie overdag ogenschijnlijk achtergelaten jonge reekalfjes spot, kan die best niet aanraken. Anders dreigt het door de moeder verstoten te worden”, klinkt het.

Reetweeling

Moeder reegeit komt haar tweeling begroeten!Overdag verstopt de moeder haar kleintjes om ze s ‘avonds hartelijk te komen begroeten en wegwijs te maken in het grote bos.Welkom in de Averegten kleine vriendjes!

Publiée par De Averegten sur Mardi 16 juillet 2019

DELEN
Vorig artikelAuto uitgebrand op E313 in Oevel
Volgend artikelDieven stelen werkmateriaal en geld
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.