Van Aert geopereerd na val in tijdrit

Elke wielerfan hield vrijdagnamiddag zijn hart vast na de val van Van Aert in de tijdrit in Pau. Van Aert bleef haken in een spandoek aan een nadarafsluiting en viel. Hij liep een zware diepe wonde aan zijn rechterbovenbeen. Van Aert kreeg ter plaatse verzorging en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd de wonde gehecht. Van Aert moet mogelijk enkele dagen in het ziekenhuis blijven. De organisatoren van Herentals Fietst wachten verder af.

Update about Van Aert after crash

Head of Performance Mathieu Heijboer geeft een update over Wout: “Hij is geopereerd door de chirurg. Die heeft de kapsel en huid gehecht en goed schoongemaakt. Hij moet enkele dagen in het ziekenhuis blijven.” Veel beterschap, Wout!💐Bekijk de video voor meer⤵️

Publiée par Team Jumbo-Visma Cycling sur Vendredi 19 juillet 2019