Omgevingsvergunning varkensslachterij Sus Campinae

Het provinciebestuur van Antwerpen heeft donderdag de broodnodige omgevingsvergunning voor het slachthuis Sus Campinae in Oevel afgeleverd. Voor het provinciebestuur kregen de maatregelen die het bedrijf al genomen had en nog gaat nemen een voldoende. De tegenstrevers van de vergunning gaan de beslissing van het provinciebestuur bestuderen. Ook het gemeentebestuur hoopt op duidelijkheid. Door de vergunning kan het bedrijf verder werken.

DELEN
Vorig artikelBeheerswerken Hertberg gestart
Volgend artikelDuimblessure Koen Van Langendonck
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.