Veel nieuwelingen in stadsderby SKS Herentals-VC Herentals

Woensdag staat de stadsderby SKS Herentals-VC Herentals op het programma. In deze voor beide ploegen eerste oefenmatch kunnen de Herentalse voetbalfans langs beide kanten kennismaken met heel wat nieuwelingen.  Bij VC Herentals begroet trainer Frank Braeckmans de nieuwelingen Jelle Adriaensen Cédric Brosens, Jens  Dillen, Nurullah Koçak, Senne Lasters, Pieter Michiels, Nico Van der Linden en Bram Weyten. Ook zal hij zeker een aantal jongelingen laten opdraven.

Bij SKS Herentals kreeg trainer Gerd Heylen met Kobe Verbinnen, Dries Matthys, Jonas Van Gestel, Sebastien Bovri, Arnhout Geens, Alexander Goor, Brent Vercammen, Alejandro Willemse en Cedric Heremans nieuw materiaal om de ambities van de club waar te maken.

SKS Herentals-VC Herentals, woensdagavond 19.30u