Dodelijke smak tegen vrachtwagen op E313 in Ranst

Ziekenwagen, ambulance
Foto: archief

Maandagvoormiddag is rond 9u op de E313 richting Antwerpen een auto achteraan op een vrachtwagen ingereden. Voor de chauffeur kon geen hulp meer baten. Het ongeval gebeurde vlak voor Ranst in de file die er stond na een eerder ongeval op de Antwerpse Ring. De E313 is volledig versperd. Het verkeer moet ter hoogte van Herentals-West de E313 verlaten. Het verkeer wordt gevraagd via de E34 naar Antwerpen te rijden.

DELEN
Vorig artikelVan Aert: “2e dag Tour en ik sta al op het podium”
Volgend artikelCaravan uitgebrand in Bulestraat
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.