Aldi Hoogstraten is vernieuwd

Woensdag opent de nieuwe ALDI in Hoogstraten, aan Minderhoutdorp, feestelijk de deuren. De klant kan rekenen op een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer winkelen is en er meer nadruk ligt op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden.

Deze winkel is zo’n vijf maanden gesloten geweest voor renovatie- en uitbreidingswerken en is nu helemaal ingericht volgens het allernieuwste ALDI-winkelconcept. De nieuwe winkel is niet alleen een pak groter (iets meer dan 1.300 m² winkeloppervlakte tegen een kleine 900 m² vroeger), ook het aantal parkeerplaatsen is uitgebreid naar een 95-tal plaatsen.

Bij de bouw van deze nieuwe winkel is daarnaast extra aandacht besteed aan de ecologische aspecten. Zo zal de winkel uitgerust zijn met zonnepanelen, led-verlichting en warmterecuperatie.

DELEN
Vorig artikelZes festivalgangers Graspop opgepakt
Volgend artikelPolitie valt binnen bij garage Peeters
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.