Na Fir Bolg topt op vrijdag met Natalia en Jef Neve (1)

Het festival Na Fir Bolg staat al 25 jaar voor de betere folk, rock & kleinkunst op het festivalgterrein aan Sassenhout. Het programma van het 25e festival, de zilveren Na Fir Bolg, brengt zoals gewoonlijk het beste van ’t beste. Het wordt 3 dagen genieten geblazen in de grote festivaltent en in de Pub.

Op vrijdag mag de Guy Swinnen Band om 20u op het grote podium openen voor Natalia & Jef Neve (aanvang 22/15u). Daarna is er nog Irdorath. In de Pub kan je achtereenvolgens naar Radio Rusia, Daithi Rua, De Koperdieven en Old Chevy.

Het is vooral uitkijken naar het optreden van Natalia & Jef Neve. Ze vonden inspiratie in elkaars muziek. Het resultaat zie je vrijdag op de main stage.
Tickets voor vrijdag kosten 30 euro in vvk, 40 euro aan de kassa. Voor inwoners van Vorselaar kosten tickets 25 euro voor vrijdag. Een weekendticket kost 65 euro in voorverkoop, 80 euro aan de kassa. Weekendtickets voor inwoners van Vorselaar kosten 50 euro.

Vrijdagtickets kan je kopen via www.nafirbolg.be