Marthe Truyen rijdt thuiswedstrijd in Spar Flanders Diamond Tour

Zondag wordt met vertrek en aankomst in Nijlen de Spar Flanders Diamond Tour voor vrouwen gereden. Bij de deelnemers is het uitkijken naar de prestaties van veldrijdsters Sanne Cant uit Herentals, Ellen Van Loy uit Herenthout en hardrijdster en thuisrijdster Marthe Truyen uit Bevel. Haar supporters verwachten net als Marthe zelf een sterke prestatie in deze klassieker in het dameswielrennen.

De zesde editie van deze wedstrijd voor vrouwen-elite 1.1. start om 14u. De dames krijgen 11 ronden met in totaal 116,6 km af te werken. De start en aankomst is op de Bevelsesteenweg in Nijlen.

DELEN
Vorig artikelSchitterend Zomerfeest Bremdael
Volgend artikelFeestoepdhei
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.