Schlagerparade Herselt wordt één groot schlagerfeest, win duotickets!

10de editie van de Schlagerparade

Win tickets met KempenNieuws

HERSELT Zaterdag 15 juni (vanaf 2 uur) heerst in VTC De Mixx in Herselt weer een ware polonaise-ambiance met de 10de editie editie van de Schlagerparade. O.m. Frans Bauwer en Sam Gooris zijn van de partij.

Begonnen in ’t Kuipje in Westerlo en later uitgeweken naar de De Mixx, is de Schlagerparade al een klassieker geworden op de Kempense muziekkalender. Een dikke duizend enthousiastelingen komen telkens naar het schlagerfeest afgezakt. Ook de jubileumeditie van zaterdag 15 juni belooft ook weer een serieuze party te worden. Staan op de affiche: Ive Renaarts, Sammy Baker, Sam Gooris, De Havenzangers, Johan Vleugelers, Frans Bauer en Swoop.

Tickets voor de Schlagerparade kosten 30 (zitten) en 25 euro (staan). Info en reserveren: www.schlagerparadeherselt.be De organisator schenkt tien duotickets (staan) weg aan de volgers van KempenNieuws. Mail snel naar ludo.coenen5@telenet.be