Helse achtervolging eindigt met politiecombi in gracht

Een man die in een auto reed met gestolen nummerplaten heeft de politie uit verschillende zones in een dolle achtervolging achter zich gehad. De man reed in een auto met daarop gestolen nummerplaten. De wagen werd in Itegem in de Hallaarstraat gedetecteerd door een ANPR-camera. Toen de politie de man aan de kant zette en de agenten uitstapten, gaf de man plankgas.

Hij reed van Itegem naar Heistop-den-Berg en zo naar Herenthout, Berlaar en Nijlen. Op de Bevelsesteenweg in Nijlen probeerde hij een politiewagen te rammen. Ook op Hallaaraard in Itegem reed hij in op een politievoertuig. De combi met de agenten belandde in de gracht. Niemand raakte gewond. Bij de achtervolging werd ook een politiehelicopter ingezet. Uiteindelijk liet de chauffeur van de vluchtende wagen zijn voertuig achter aan de Netedijk in Itegem. De chauffeur is spoorloos.