Halder Blaast

Op zondag 30 juni om 10u geven alle muzikanten van K.F. De Berthoutzonen uit Hallaar een gratis dorpsconcert. Dit gaat door aan – of “in” bij slecht weer – de parochiezaal van Hallaar onder de noemer “Hallaar Blaast!”.

Die voormiddag is het ook inschrijven voor de KWB loopkoers en hopen we op een mooie kruisbestuiving. Een drankje kan genuttigd worden en een heuse ijskar zal klaar staan. Aansluitend (tot 17u) wordt alles omgetoverd naar een ijssalon. Dan serveert de fanfarejeugd lekkere ijsjes en dergelijke ten voordele van hun jeugdwerking.

Van jong tot oud, van quasi onervaren tot zeer ervaren; ze zullen er samen een prachtig, aangenaam concert van maken waarbij je kennis kunt maken met alle mogelijkheden van musiceren binnen een fanfare. Met de nadruk op “leuk”, “toegankelijk” (letterlijk en figuurlijk) en “voor iedereen”.

Kom gerust afgezakt naar het centrum van Hallaar en breng alle vrienden, buren, sympathisanten en andere geïnteresseerden mee om te komen genieten van een gezellig onderonsje op zondag 30 juni om 10u. De muziek krijg je er gratis bij. En dit u gebracht door “de Bleukes” (muziekinitiatie), “de Bertjes” (beginnend samenspel), “de Berthoutbengels”(ons jeugdorkest) & “de Berthoutzonen (en dochters)” (groot fanfareorkest).

Alle info: http://www.berthoutzonen.be
http://www.kwb.be/hallaar/

DELEN
Vorig artikelMeiboom op zorgtoren Astor
Volgend artikelWout van Aert wint tijdrit in Dauphiné
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.