Nijlen fietst drie keer de wereld rond

Met uitreiking van de wisselbekers en de prijzen van de winkelactie

Zoals dat hoort bij een stevig fietstochtje, is er ook bij de actie ‘Nijlen fietst de wereld rond’ een afsluitend hapje en een drankje. Hiervoor kunnen alle deelnemers terecht op het feestelijke slotevenement, op woensdag 12 juni tussen 18.30 uur en 19.30 uur in het Beekpark. Ook de wisselbekers en de prijzen van de winkelactie worden dan uitgedeeld.

De maand mei is bijna voorbij en we gaan in Nijlen met zijn allen meer dan drie keer de wereld rond gefietst hebben. Er staat al meer dan 130 000 kilometer op de teller en daar gaat zeker nog heel wat bijkomen.

Een welverdiend feestje

Dit cijfer – en meer nog de duizenden kg CO2 die daardoor niet in de atmosfeer zijn terecht gekomen-, verdient een feestje! En dat komt er aan op woensdag 12 juni in het Beekpark. Alle deelnemers zijn welkom vanaf 18.30 uur. Om 19 uur worden de wisselbekers uitgereikt aan de individuele deelnemer, de vereniging en de organisatie die de meeste kilometers hebben afgelegd. En ook de winnaars van de winkelactie kunnen dan hun prijs komen afhalen.