‘Luc en Jan maken Zjef, Wannes, Bram, Miel, Armand, Gorki onvergetelijk’

“unFIRgettable” 7 juli na fir bolg 19.00 uur

2019, Na fir bolg viert zijn 25 jaar, reden genoeg voor Luc Janssens (Na Fir Bolg) en Jan Cuyvers (drummer van o.a. Zjef Vanuytsel) om met een speciaal muzikaal project uit te pakken. Luc Janssens: “Met unFIRgettable brengen we een eenmalig project op ons podium waarin we verschillende artiesten die de voorbije 25 jaar Na fir bolg hebben gemaakt tot wat het vandaag is, willen eren. Zjef Vanuytsel, Wannes Van De Velde, Bram Vermeulen, Miel Cools, Armand, Gorki,.. zijn er enkele van.”

Onder leiding van Jan Cuyvers en Niels Verheest is een band samengesteld die 25 nummers gaat brengen van artiesten die niet meer onder ons zijn. Ze doen dit op zondag 7 juli om 19u, vanzelfsprekend op het podium in de grote tent.

De muzikanten repeteren de pannen van het dak.

Luc Janssens: “Stuk voor stuk muzikanten die hun strepen al meer dan verdiend hebben: Jan Cuyvers,Niels Verheest,Luc Canters,Marc Van Puyenbroeck, Walter Van Thielen, Nathalie Van den Meutter en Emilie Leys.

Het vocale gedeelte wordt vertolkt door: JAN DESMET, MICHELINE VAN HAUTEM, HANS DE BOOIJ, JELLE CLEYMANS, DELLA BOSSIERS, BARBARA DEX, NATHALIE VAN DEN MEUTTER en EMILIE LEYS.”

Luc Janssens en Jan Cuyvers trokken naar het standbeeld van Zjef Vanuytsel in Huldenberg. Die gaf alvast zijn zegen.