Sam Bettens, felle wind en Triggerfinger maken er memorabele Gladiolendag van

De editie van de Gladiolen, het rockfestival in Olen, is na de outing van Sarah/Sam Bettens van K’s Choice, nu al een editie voor de geschiedenisboeken. Sam en Gert van K’s Choice werden fel toegejuichd. Die fans waren benieuwd hoe sterk K’s Choice, na het eerdere optreden in 2015 op het festival, veranderd was.

De hits van Sam en Gert gingen er in als zoete broodjes in: Not an Addict, Believe en Everything for Free werden alvast meegebruld.

De wind was na het optreden van K’s Choice fel toegenomen en uit veiligheid werd de Mars Main Stage voor het optreden van Triggerfinger een half uurtje ontruimd. Toen alle veilig werd vrijgegeven konden Triggerfinger, gedreven door de wind, er toch aan beginnen.

Zaterdag is er dag 2 van de Gladiolen met o.a. Arsenla en Heideroosjes. In de club Vedett speelt StuBru-dj Jeroen Delodder een eerbetoon aan zijn overleden trouwe maatje Christoph Lambrecht. Ook dag 2 van Gladiolen is uitverkocht.