Ontbijten voor Sander en alle Duchenne-patiënten

Zondag 23 juni tussen 7 en 13 uur vindt de zevende editie van Sander’s Ontbijt plaats in zaal De Vrede in St.-Jozef Olen. Sander is de lieve zoon van Steven en Cindy Stappaerts-Bellens, die lijdt aan Duchenne. Duchenne is een spierziekte die alle spieren in kracht doet afnemen. De ziekte is tot op heden ongeneeslijk. De opbrengst van het ontbijt gaat integraal naar het onderzoek voor nieuwe behandelingsmethodes, om de symptomen te verlichten en de levensverwachting te verlengen.

Vorig jaar konden Sander, Cindy en Steve een cheque van liefst 22.500 euro overmaken aan het Rondou-fonds, dat deze progressieve spierziekte wil bestrijden. 1.500 mensen smulden van Sander’s ontbijt. Bovendien waren er nog giften van WSC Watervoort, Ronde Tafel Herentals en Optiek Daan in Noorderwijk, goed voor in totaal 6.700 euro.

Voor een heerlijk ontbijt betaal je 15 euro (met cava 18 euro). Een kinderontbijt kost 5 euro. Inschrijven voor 17 juni via ontbijtsander@gmail.com