Ronde van Noorderwijk en Noorderwijk Feest: een week sporten en feesten

De Gemeenschapsraad van Noorderwijk heeft het programma voorgesteld van de Ronde van Noorderwijk en van Noorderwijk Feest, het grote dorpsfeest op 27 juli.

De data van de Ronde van Noorderwijk zijn: 23/7 – wijk Zigeuners, 24/7 – wijk Morkhoven, 25/7 – wijk Koningsveld, 26/7 – wijk Rossem, telkens om 19u. De finale in het Noorderwijkse Prinsenpark is op zondag 28/7 om 14u.

Op zaterdag 27/7 maakt het sportieve loopgedeelte plaats voor een dag vol feestplezier. Op 27/7 is er op het Dorpsplein achter het gemeentehuis van Noorderwijk tussen 10 en 16 uur een ambachten- en streekproductenmarkt. Je kan ook vertrekken voor een wandeling van 5, 10 of 20 km. Er is een zomerterras tussen 10 en 18 uur met doorlopend optredens vanaf 13u. Tussen 18 en 20u is er de zomerse bbq. Hiervoor moet je wel op voorhand inschrijven via www.gemeenschapsraadnoorderwijk.be

’s Avonds is er nog het Bal Populaire met een live-optreden van de nog altijd populaire Luc Steeno