VC Herentals wil jubileumjaar opluisteren met knalprestaties

In maart en april viert VC Herentals haar 20-jarig bestaan. Het clubbestuur droomt ervan om met een eindrondeticket en een plaats in linkerkolom dit jubileum extra in de verf te zetten.

De club beseft meer dan ook dat haar plaats in eerste provinciale is. Volgend seizoen wordt die reeks met Berg en Dal en RC Mechelen als topfavorieten voor de titel, KFC Lille, KFC De Kempen, KFC Nijlen en Berlaar-Heikant als outsiders een interessante reeks.

VC Herentals mag toffe en geladen derby’s tegen de buren van KFC Lille, FC De Kempen, KFC Nijlen en Berlaar-Heikant tegemoet zien.

Trainer Frank Braeckmans trekt samen met het bestuur en de technische staf de kaart van de jeugd. Daarnaast wordt in elke lijn een pak ervaring gehaald. Seppe Aubroeck, Mats Claes, Manu Daems, Joppe De Peuter, Tuur Obbels, Seth Peeters en Arnaud Peleriaux komen over uit de reserven en de jeugd. Aanvaller Jelle Adriaensen werd weggeplukt bij Zwarte Leeuw. Cedric Brosens is de nieuwe doelman en komt over van Berchem Sport. Hij brengt de jonge aanvaller Jens Dillen mee. Middenvelder Nurullah Kocak brengt uit Nijlen een pak ervaring mee. Bij KSK Heist werd verdediger Senne Lasters gehaald, van KFC De Kempen TL komt verdediger Pieter Michiels over. Bram Weyten is een middevelder die van Weelde overkomt, Nico Van der Linder is een achterspeler met ervaring. Hij komt over van Sint-Lenaerts.