Nieuw boek Maarten Jagermeester: Meneer de Dierendokter

Dinsdag 28 mei ligt het nieuwe boek van de Herentalse dierenarts/auteur Maarten Jagermeester in de winkel. Het kreeg de titel ‘Meneer de Dierendokter – De vier seizoenen van een dierenarts’ in de winkel.

Het boek is anders dan zijn andere boeken geen jeugdboek. Het zijn eigenlijk de beste verhalen uit de jarenlange dierenartsenpraktijk.

Maarten Jagermeester schreef tot een zestal jaren geleden een 30-tal boeken in de reeks Dieren bij de dokter. De uitgeverij stopte echter met het uitgeven van jeugdboeken en zo kwam er een einde aan de reeks. Sus Van Tendeloo, de man achter de auteur, schreef met Ozzie de reddingshond nog een boek voor volwassenen maar daarna bleef het stil.

Tot nu. Het nieuwe boek brengt eigenlijk alleen maar straffe verhalen.

Meneer De Dierendokter verschijnt bij Hautekiet en tel 224 pagina’s