Doneer je kleding aan actie Make Gambia Smile

Bij voetbalclub SKS Herentals weten ze als geen ander hoe belangrijk sporten is en de daaraan verbondenheid van sociaal contact met alle kinderen en ouders hiervan, want daar draait het tenslotte om in een vereniging.

Daaruit zet Sks Herentals zich dit jaar nog meer in voor de actie: Make Gambia Smile.

Want voor het derde jaar op rij wordt in mei het startschot gegeven voor de actie Make Gambia Smile.
Wat begon als een gezinsproject is de voorbije 3 jaren geëvolueerd tot een brede actie die op veel sympathie kan rekenen binnen de kempen en ver daar buiten. Sympathisanten kunnen kledij & speelgoed in bananendozen met vermelding van inhoud afleveren aan voetbalclub SKS Herentals,

Je kan er 24/24 de dozen droppen, ook op het adres Oude Westmeerkbeekseweg 15, Heultje (Westerlo).

De actie leverde vorige editie meer dan 500 dozen op, het equivalent zijn van een 15000 tal kledingstukken. Deze kledij wordt persoonlijk overhandigd door de actienemers in de sloppenwijken van Gambia. Voor deze mensen maakt degelijke kledij een écht verschil.

Heel wat voetbal- en sporttenues bezorgden lokale clubs in Gambia een stimulans. Jaarlijks zien we de clubs evolueren.

Met de giften van particulieren en bedrijven wordt het land- en zeetransport gefinancierd en de lokalen van de van een lokale school onderhouden.

Alle info over de actie vind je op de facebookpagina ‘Make Gambia Smile’.

Gerrit Van Nueten, voorzitter SKS Herentals: “We willen heel graag Transport Taxi Marcel en Zoon bedanken voor het terbeschikking stellen van de truck.”