Westerlo wint uitstap naar zee met 0-3

KVC Westerlo heeft zaterdagavond in play-off 2 met 0-3 gewonnen bij KV Oostende. Spelers, bestuur en supporters vierden de klinkende overwinning met een uitstap in het Oostendse nachtleven.

Spits Ghobo van KVC Westerlo bracht de Kemphanen al na 8′ op 0-1. Op het uur verdubbelde hij die voorsprong met zijn 2e goal. Invaller Petrov scoorde in de 71′ de 0-3. Petrov had Ghobo vervangen. Die had een applausvervanging gekregen.

Een onmondige thuisploeg vond er geen antwoord op.

DELEN
Vorig artikelSmakelijke 97ste verjaardag
Volgend artikelFototentoonstelling Toreke
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.