Smakelijke 97ste verjaardag

Emma Pulmans vierde haar 97ste verjaardag samen met haar kinderen en hun partners gezellig in Den Entree in Herentals. De kranige Emma, die nog heel graag lacht en zwanst, is afkomstig van Lichtaart en is nu bewoner van woonzorgcentrum Sint-Anna in Herentals. Daar is ze een trouwe deelnemer aan de wekelijkse kiennamiddagen. Voor haar 100ste verjaardag belooft ze een groot familiefeest te houden. Emma heeft 9 kinderen, 25 kleinkinderen, 27 achterkleinkinderen en 3 achter achterkleinkinderen. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelZondag is Moederdag
Volgend artikelWesterlo wint uitstap naar zee met 0-3
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.