Pakkend afscheid van Christophe Lambrecht

Op de terreinen van Golfclub Witbos is zaterdagmiddag afscheid genomen van Christophe Lambrecht. De 48-jarige presentator van Studio Brussel overleed vorige zondag aan de gevolgen van hartfalen.

Er waren een duizendtal personen aanwezig die in een intieme plechtigheid afscheid kwamen nemen. Familie, vrienden en collega’s getuigden tussen de favoriete muziek van Christophe Lambrecht door over welk een warme mens Christophe was, een man vol humor ook. Er werden tijdens de viering heel wat herinneringen en anekdotes opgehaald.

Onder de aanwezigen merkten we Cath Luyten, Staf Coppens, Tom Van Dyck, Filip Joos, Bartel Van Riet, Jan Hautekiet, Jani Kazaltzis, Jeroen Meus, Tomas De Soete en Siska Schoeters, Tom Waes Otto-Jan Ham op.

We geven ook nog een gedachte van acteur Tom Van Dyck, jeugdvriend van Christophe Lambrecht mee: “Mocht Christophe al jullie lieve berichten zien en horen, hij zou verlegen worden, dankjewel”

foto: collage Studio Brussel