Geelse Hooibeekhoeve steekt in het nieuw

De Hooibeekhoeve in Geel was bijna 2 jaar lang gesloten voor bezoekers. Er werd bijgebouwd en gebouwen werden gerenoveerd. Een deel van het personeel moest zelfs op een andere locatie gaan werken.

De bouw- en renovatiemiserie is nu achter de rug. De Hooibeekhoeve, een provinciaal praktijkbedrijf voor melkkoeien en voedergewassen, steekt in het nieuw. Vrijdagnamiddag was de opening. Bestendig gedeputeerde Katleen Helsen (CD&V) had alleen maar lof voor de realisaties.

Zaterdag kan het publiek met de vernieuwingen kennis maken. Tussen 14 en 17 uur zwaaien de poorten van de Hooibeekhoeve wijd open voor het publiek. Toegang is gratis. Om 14.30u, 15.15u en 16u vertrekken er begeleide wandelingen voor een kijk achter de schermen.

Parkeren kan op een veld naast de Hooibeekhoeve, Hooibeeksedijk 1 in Geel.