Pglas kiest voor lekker strak met creatieve glasoplossingen

Pglas kiest voor lekker strak

Als topspeler in de Kempen en ook daarbuiten heeft Pglas een neus voor creatieve glasoplossingen voor je interieur. De glasplaatser in Tielen pakt uit met een nieuw product: stalen binnendeuren met glas, lekker strak. En daarmee springt Pglas op de kar van de nieuwste interieurtrends.

De showroom in de Kemelbeekstraat in Tielen telt met stalen deuren met glas een extra blikvanger. “Een van de nieuwste trends in de interieurinrichting”, vertellen zaakvoerders Peter Van Bouwel en Ruth Renders. “Deze glazen deuren zijn strak en oerdegelijk en passen in elke interieurstijl. Met een minimalistische omlijsting voor de moderne versie. En de mogelijkheid om met onderverdelingen in je glas te werken voor een meer rustieke look-and-feel.” Voor dit rustieke effect werkt Pglas de deur bovendien af met stopverf in plaats van met klassieke siliconen.

Gedreven om te groeien
In 2017 opende de glasplaatser een fonkelnieuwe en imposante showroom in de nieuwe kmo-zone Kemelbeek. Deze productverruiming met stalen deuren is nu een volgende stap in de groeiambities van Pglas. “Tegelijk breiden we ook onze regio uit. Zo zijn we helemaal klaar om ook interieurglasprojecten in de hele provincie Antwerpen en het zuiden van Nederland piekfijn af te werken.” Hiermee speelt de glasplaatser in op de alsmaar toenemende vragen voor interieurprojecten – zowel voor particulieren als kmo’s – buiten de Kempense grenzen.

Plezier
“We zijn niet over een nacht ijs gegaan. We hebben er ons intern naar georganiseerd en zijn dan ook op zoek naar extra glasplaatsers. Pietjes-precies om ons P-team te versterken. Want een voorwaarde om in te zetten op groei is dat we dezelfde fijne afwerking, strakke timing en planning blijven garanderen voor al onze klanten. Dat ze plezier beleven aan hun interieur. Omdat we nu eenmaal pietjes-precies zijn”, lacht Peter.
Pglas draait een omzet van 1 450 000 euro. Naast zaakvoerders Peter en Ruth telt het P-team vandaag 5 mensen. Het glasbedrijf zoekt momenteel volop naar 2 extra glasplaatsers met ervaring.
www.pglas.be

foto: Dimitri Janssens Fotografie