Neteland en radiofans rouwen om overlijden Christophe Lambrecht

Radioluisteraars in het Neteland, de Kempen en Vlaanderen reageren verslagen op het overlijden van radiostem Christophe Lambrecht. De stem van het ochtendprogramma Music@Work op Studio Brussel overleed zondag op 48-jarige leeftijd aan hartfalen.

Christophe Lambrecht was 20 jaar lang aan de slag bij Studio Brussel. Hij werd geboren in Herentals, bracht zijn jeugd door in Grobbendonk.

Alle fans zijn sprakeloos. Op sociale media wordt Christophe Lambrecht geprezen om zijn gedrevenheid, zijn warme stem, zijn oprechtheid.

Een van de vele hoogtepunten bezorgde hij eind vorig jaar de initiatiefnemers van de cultuurzaal De Chapelle in Herentals. Zijn reactie toen: “Daar mijn ouders, ons ma met mij zus, daar mijn eerste lief, het is de tofste draaidag van het jaar, …

Studio Brussel draait maandag de favoriete muziek van Christophe Lambrecht. De programma’s van de voormiddag worden geschrapt. Radio 1 draait tussen 10 en 12u de favoriete platen van Chrtophe Lambrecht. Luisteraars kunnen een boodschap of een reactie kwijt via 078 – 364 364.