BIN-markt moet werking 7 BIN’s nog uitbreiden

Op zaterdag 11 mei kan je in de feestzaal van de gemeente naar de BIN-markt. De 7 BIN’s uit de gemeente Herenthout stellen zich voor tijdens een infomarktje. Iedereen kan er informatie inwinnen over de werking van het BIN waartoe zijn straat behoort. Je kan je ook ter plaatse lid laten maken. De BIN-markt is van 10 tot 12 uur.

Een BIN is een Buurtinformatienetwerk.

De organisatie van de BIN-markt is in handen van de gemeente in samenwerking met de PZ Neteland en de lokale coördinatoren van de BIN’s.

DELEN
Vorig artikelBrand legt wietplantage bloot
Volgend artikelWoensdag 1 mei: viering Feest van de Arbeid in Herentals
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.