Sanne Cant meter stickerverkoop Rode Kruis Herentals

veldrijdster Sanne Cant

Donderdagmiddag start het Rode Kruis afdeling Herentals de jaarlijkse stickerverkoop. 5 euro en de sticker is van jou.

Deze actie staat volledig in het thema van de lokale afdeling, waardoor de opbrengst dan ook integraal naar Rode Kruis-Herentals gaat. Met deze steun worden investeringsprojecten gedaan die onze lokale werking ten goede komen.

Ieder jaar worden wij in deze actie gesteund door een lokale peter of meter, dit jaar is dit niemand minder dan Sanne Cant. Onder toezicht van deze straffe dame geven wij op donderdag 25 april de aftrap voor de actie.

Met de stickerverkoop van vorig jaar werd een nieuwe personen- en materiaalwagen aangeschaft. Met dit voertuig kan de afdeling de vrijwilligers en materialen efficiënter ter plaatse krijgen.