Ongeval met vrachtwagens en bestelwagens verspert E313: 5 gewonden, 2 kritiek

Woensdagochtend is er op de E313 richting Antwerpen ter hoogte van Herentals-West een zwaar ongeval gebeurd met een vrachtwagen. De E313 is volledig versperd. Het verkeer moet de E313 ter hoogte van Herentals-West verlaten en via de omleidingsweg naar de oprit Massenhoven rijden. In de omgekeerde richting staat op de E313 een kijkfile.

Het verkeer staat op de E313 al stil vanaf Herentals/Oost – Olen. Wie naar Antwerpen wil kan best via Geel en de N19 naar de E34 richting Antwerpen rijden.

Vermoedelijk reed een vrachtwagen tegen hoge snelheid in op de file richting Antwerpen. De gevolgen waren zwaar. Bij het ongeval zijn er 2 vrachtwagens, 2 bestelwagens en 2 personenwagens betrokken. Er vielen 5 gewonden, 3 licht- en 2 zwaargewonden. De toestand van de zwaargewonden is kritiek.

foto: Sandro Bruynseels/Kempennieuws.be