Nijlen fietst de wereld rond: meimaand is prijzenmaand

Woensdag 1 mei begint de derde editie van Nijlen fietst de wereld rond. Meer dan 20 Nijlense handelaars maken het nóg interessanter om met de fiets naar de winkel te gaan, want zij sponsoren de actie met tal van mooie prijzen. Er zijn cadeaubons en waardebons, luxe ontbijten, een bon voor ijsjes ter waarde van 12 euro of een fietstas ter waarde van 50 euro, om die prijzen maar te noemen. Best de moeite waard dus!

Als je met de fiets komt winkelen, krijg je een unieke code mee naar huis. Bij de registratie van je gefietste kilometers kan je deze code op de website ingeven. Op het einde van de campagne worden meerdere winnende codes getrokken. Zo kan je een mooie prijs winnen! Een gedetailleerd overzicht van de deelnemende handelszaken is te vinden via https://bit.ly/2PtcX4F