Nieuws skatepark in Vorselaar opent woensdagnamiddag

Woensdag is de eerste van drie buitenspeeldagen in Neteland. Het hele sportcentrum van Vorselaar wordt weer omgebouwd tot één groot speelparcours. Crossen op ons crossparcours, boogschieten, springen op kleurrijke springkastelen en stormbanen, een ritje met onze huifkar, danstalent tonen op een groot podium, uitleven met gocarts en steps … of een spannend gezelschapsspel.

Dit jaar kan je ook grote zeepbellen maken, een eigen rainstick knutselen, deelnemen aan een circusinitiatie, … en een wel heel bijzondere foto laten maken. Je kan speelgoed of boeken inruilen op ons ruilplein in de foyer van evenementenzaal De Dreef. Ook voor kleuters is er een tof aanbod: een speelparadijs in de sporthal, een discospringkasteel, kleine fietsjes, een draaimolentje, …

In Vorselaar komt Amir Motaffaf van “4ever” (Ketnet) langs om 14u en je kan er het gloednieuwe skatepark ontdekken dat vanaf morgen gebruiksklaar is. De gemeente heeft de voorbije week een nieuw park aangelegd.

En ook de (groot)ouders mogen meekomen want om 14u organiseren we voor hen ook een klein beweegmoment samen met de BOV-coach, een nieuwe dienstverlening waarbij bewegen (geen sport) centraal staat.