Van Hool werft 200 nieuwe werknemers aan

Busbouwer Van Hool in Koningshooikt (Lier) heeft opnieuw enkele grote bestellingen binnen. Daarom zoekt het bedrijf 200 nieuwe werknemers. Er is tijdens het eerste weekend van mei een jobdag op het bedrijf.

Van Hool voert ook promotie tijdens wedstrijden van Lyra-Lierse, Lierse Kempenzonen, KVC Westerlo en KV Mechelen. Op 1 mei wordt er grote reclame gemaakt tijdens de bekerfinale tussen KV Mechelen en AA Gent. Naast het veld komt dan een banner op de 200 meter lange ledborden.

Werknemers die een kandidaat aanbrengen die in dienst wordt genomen worden beloond met een BONGO-bon van 300 euro.

Kandidaten die tijdens de opendeurdag willen solliciteren moeten zich registreren op www.vanhool.be/nl/jobdag.

DELEN
Vorig artikelVrouw te veel glaasjes op, auto 30 dagen kwijt
Volgend artikelKVC Westerlo-KV Oostende
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.