Lekker lokaal op strekenterras Nijlen Jaarmarkt

Kom tijdens de 65° editie van de Nijlense Jaarmarkt op 22 april zeker eens langs op het Lekker Lokaal Terras op het Kerkplein. Je kan er komen genieten van het beste wat Nijlen te bieden heeft!

Kom proeven van een smakelijk streekbiertje van Brouwerij Vissenberg, Louis PP of NOT VZW Nijlen OnbegrensT, een romig ijsje van De ijshoeve “Sint Jozefshoeve” of smeuïge chocolade van Chocolade Atelier Chris Jacobs! Liever een gezond fruitsapje van De Drie Wilgen of ambachtelijke olijfolie van La Huerta – Olijfolieshop.be? Dat kan! Confituur, net zoals grootmoeder hem maakte van ‘Op het veld’, vers hoevevlees van Hoeveslagerij ’t Gewat of blauwbessen van Bogaertsheide? Geen probleem…

Voor dit alles en nog veel meer kan je met de jaarmarkt terecht op het Kerkplein. Tot dan!