Bestelwagen en tankwagen botsten op E313 in Olen

Op de E313 richting Hasselt reden dinsdagmorgen een bestelwagen en tankwagen op elkaar in. De tankwagen was geladen met 1.000 liter vloeibare CO2. De lading vormde geen gevaar. Er stond tussen Herentals-West en Herentals-Oost een grote file. Aan de andere kant stond een kijkfile.

De takelwerkzaamheden vormden extra hinder.

Een persoon raakte lichtgewond.

Zwaar ongeval op E313 in de richting van antwerpen naar hasselt

Publiée par Mesut Bilir sur Mardi 16 avril 2019

filmpje sociale media

DELEN
Vorig artikel#LikeMe headliner op Pennenzakkenrock
Volgend artikelNachtelijk brandje schrikt Zandstraat op
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.