8ste editie van Hertals Rock City

  De Mill en Dirk Peeters presenteren de affiche van Hertals Rock City

  Op zaterdag 20 april is Hertals Rock City aan zijn achtste editie toe. Deze happening is uitgegroeid tot het gezelligste indoor punk en metalfestival van de Kempen. Ook nu staan weer toppers in het genre op de affiche. The Kids behoeven niet veel introductie meer. Wie kan hun grote hit ‘There will be no next time’ niet meezingen? De andere headliner is de Belgische metalsensatie Evil Invaders. Zij vertoonden hun kunsten al op onder meer Graspop en Alcatraz. Verder treden onder meer nog Bark, Infa Riot (UK), Unite Against Society en The Jesters aan. Met Pure Cult (The Cult) en afsluiter Amortisseur (Motorhead maar dan in het ‘Antwaarps’ gezongen) staan ook twee sterke tribute bands op het programma. In totaal passeren elf groepen de revue. Hertals Rock city vindt plaats in zaal ’t Hof op de Grote Markt. De deuren gaan open om 13 uur. (Foto Marcel Nelis)

  Info en tickets: www.hertalsrockcity.com, info@hertalsrockcity.com

  DELEN
  Vorig artikelZaalvoetballers in nieuwe outfit
  Volgend artikelBejaarde fietser zwaargewond
  Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.