Expo Diamant in april is voorproefje diamantfestival

Van alles te zien en te doen in het Kempens diamantcentrum op 27 en 28 april

In 2019 staat Nijlen helemaal in het teken van diamant. Eind september vindt het groots spektakel ‘Diamant! ’t Steentje van de Kempen’ plaats. Op zaterdag 27 april kan je in het Kempens diamantcentrum in de Spoorweglei in Nijlen de eerste tickets kopen vanaf 10 uur of online via www.diamant2019.be

27 APRIL 2019 10 uur – 16 uur

Start ticketverkoop ‘Diamant! ’T steentje van de Kempen’. Met verder heel wat te zien en te doen: van teken- en schilderwerk tot quiltwerk en keramiek, van pergamano en collages tot beeldhouwwerk, unieke urnen en fotografie, het komt allemaal aan bod.

28 APRIL 2019 10 uur– 18 uur

Erfgoeddag met demo’s in de slijperij. Ontdek het oude ambacht van diamantbewerking.

DELEN
Vorig artikelBuitenspeeldag in Nijlen
Volgend artikelWesterlo herdenkt einde Tweede Wereldoorlog op 8 mei
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.