Buitenspeeldag in Nijlen

Voor het twaalfde jaar op rij neemt de gemeente Nijlen deel aan de Buitenspeeldag, dit jaar op woensdag 24 april 2019. Geen beeld op de kinder-tv-zenders die namiddag, want van 13 uur tot 17 uur wordt iedereen opgeroepen om buiten te spelen en sporten.

Twee speelplekken in Kessel in de kijker!

Tijdens de Buitenspeeldag 2019 voorzien we op twee speelplekken in Kessel heel wat extra amusement:

• rond Sporthal De Putting (Grote Puttingbaan): springkasteel, initiatie skaten, dansen, hindernissenrun, een pannabox met voetbaltornooi, volksspelen, gladiatorfun, fotozoektocht, lasergames, speeltuin, …

• rond het speelterreintje in de wijk Tweebunder-Seringenhof: zoektocht, springkasteel, gekke fietsen, speeltuin, dansen, pleinspelen, …

Iedereen kan gratis deelnemen. Opgelet: spelende kinderen blijven steeds onder het toezicht en de verantwoordelijkheid van de ouders. Een aantal activiteiten wordt begeleid door animatoren maar zij zorgen enkel voor een vlot en veilig verloop.