Poederlee speelt met verve kampioen: 1-7 op HIH Turnhout

Met een overtuigende zege heeft VC Poederlee de titel in vierde provinciale E van het voetbal binnen gehaald. De spelers van trainer Nico Janssens lieten er op het veld van HIH Turnhout met 1-7 geen twijfel over bestaan.

Voor VC Poederlee scoorden Van Den Reek, Aters (2), Keijsers (2) en Heremans (2).

De sportieve staf van Poederlee heeft de transfers voor volgend seizoen al afgerond: Buts (Bouwel) en Sas (stopt) verlaten de club. Alle andere spelers blijven. Joren Willems (Noordstar), Jens Van Steenbergen (De Kempen) en Glen Cavents (HIH Turnhout, scoorde zondag nog tegen) komen de club versterken.

Uitslagen vierde provinciale E
– HIH Turnhout-VC Poederlee: 1-7
– Sint-Dimpna B-Oevel: 1-4
– Pulderbos-Punt/Larum: 1-1
– Ross. Hulsen-De Kempen B: 2-2
– Wechelderzande-Grobbendonk: 3-2
– MLK Lichtaart-Rauw: 4-3
– Olen Utd-Alberta: 0-0
– Oosthoven-Ezaart: 3-1