Sint-Janskring en VC Olen, 2 clubs, één visie

Sint-Janskring Herentals – VC Olen, 2 clubs – 1 visie

In een (volleybal)wereld die niet stilstaat willen beide clubs een stevige basis leggen voor de toekomst van onze jeugd. Iedere club in onze regio, en bij uitbreiding heel België, staat voor de jaarlijkse uitdaging om alle jeugdcategorieën gevuld te krijgen. Het dubbel spelen of het noodgedwongen in een hogere leeftijdscategorie spelen is schering en inslag bij jeugdploegen.

De besturen van VC Olen en Sint-Janskring hebben dan ook besloten om de handen in elkaar te slaan en een verregaande samenwerking op te starten voor alle jeugdploegen.

Dit positieve project zorgt ervoor dat een volledige reeks meisjes U9 t.e.m. U17 en jongens U9 t.e.m. U15 – met diverse ploegen – aan de competitie deelneemt.

Een samenwerking in de ruime zin van het woord waarbij zowel de 2 onafhankelijke besturen als het jeugdtrainerskorps op zeer regelmatige basis overleg plegen en waarbij trainersvergaderingen, jeugdtrainingen (vanaf 15/04) en jeugdevenementen samen zullen georganiseerd worden.

Hou de Facebookpagina’s van beide clubs zeker in het oog. Zij zullen informatie verstrekken over de zomercompetitie, het jeugdtornooi in september, kerststages, talentendagen etc.…

Sint-Janskring en VC Olen willen op deze manier een gezonde basis vormen voor een toekomst vol perspectieven !