Geelseweg door werken vanaf maandag helemaal dicht

Voor de automobilisten die tussen Geel en Herentals rijden begint er vanaf maandag 1 april een erg vervelende periode. Ze konden nu nog vlot door de werfzone rijden op de N13 rijden maar die gaat ook in de richting Herentals dicht. Er worden langs beide kanten vrijliggende fietspaden aangelegd. Automobilisten die vlot naar Geel willen rijden kunnen dat best via de E313 doen.

De Geelseweg gaat dus dicht tussen de Sint-Sebastiaanstraat in Olen en PrimaLux in Herentals. De aannemer voert ook werken uit in enkele zijstraten.

DELEN
Vorig artikelMeer dan een voetbalboek
Volgend artikelBrand vernielt tuinhuis in Tielen, mogelijke asbestvervuiling
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.