Olivia Classic boekt recordopbrengst

In Sportlokaal Druyts maakten de organisatoren van de Olivia Classic in Herentals liefst 38.400 euro over aan het Olivia Hendrickx Research Fund, dat kinderkankeronderzoek steunt. Voor het eerst werd dat bedrag ook bijeen gesport met een stemmige winterwandeling. De volgende editie van de Olivia Classic voor fietsers heeft plaats op zondag 16 juni, met de Fermerijhoeve als traditionele start- en aankomstplaats. Het parcours gaat straks richting Noorderkempen in plaats van het Hageland. Om 9 uur start de begeleide tocht van 90 km. Er zijn ook afgepijlde tochten van 50 en 90 km, met start tussen 8 en 10 uur. Je kunt ook deelnemen aan een familiefietstocht of een wandel- en looptocht. Inschrijven enkel ter plaatse. Meer info: www.olivia.be

(Foto’s Marcel Nelis)