Bedrijfsbrandweer Nippon Gases blust zelf korte brand

De bedrijfsbrandweer van Nippo Gases (vroegere Praxair) aan de Nijverheidsstraat in Oevel (Westerlo) kon vrijdagvoormiddag zelf een kort brandje blussen. Vrijdag deed er zich rond 10.30u. een ontploffing voor aan een compressor. Er was een kleine steekvlam. De bedrijfsbrandweer kon verder onheil voorkomen. Zo werd er een waterscherm opgesteld om eventueel ontsnappend gas te neutraliseren.

Niemand raakte gewond. De bijgeroepen brandweer van zone Kempen, post Westerlo, moest niet optreden.

DELEN
Vorig artikelKalender provinciale voetbalwedstrijden
Volgend artikelOlivia Classic boekt recordopbrengst
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.