Elke Sterckx gaat met vrouwen op facebook ‘back to power’

Mijn naam is Elke Sterckx en ik ben 32 jaar.

Tot 2 jaar geleden was ik een heel onzeker. Ik had totaal geen zelfvertrouwen, geloofde wat iedereen zei en ik was bang om mijn mening te zeggen en er niet bij te horen. Ook ging ik geen relaties aan uit angst om afgewezen te worden.

Ik ontdekte het pad van persoonlijke ontwikkeling. Oude ideeën over mezelf heb ik kunnen loslaten, vriendschappen die ik was aangegaan uit angst om alleen te blijven heb ik liefdevol kunnen loslaten, ik heb weer verbinding met mijn hart gevonden en sta weer krachtiger dan ooit in het leven.

Door dit echt te ervaren, voelde ik dat ik dit echt wil doorgeven aan alle vrouwen. Terug weten waar je echt voor staat, terug voelen hoe liefdevol je bent, kunnen geven vanuit liefde en mogen ontvangen omdat je het waard bent. Dit is hetgeen dat ik alle vrouwen toewens om een heel gelukkig en mooi leven te leiden.

Vandaar heb ik een facebook groep opgericht “Pak je POWER terug.”

– Doe wat je echt graag doet.

– Kies voor jezelf en durf jezelf op één zetten.

– Durf krachtig door het leven te gaan.

– Durf in vertrouwen beslissingen te nemen.

– Durf liefdevol in het leven te staan.

25 maart 2019 start ik in de facebook groep met een eerste challenge.

WIE BEN JIJ ECHT?

Deze vraag heeft mijn leven volledig veranderd. Door deze vraag te durven beantwoorden is er zoveel moois gebeurd.

Graag wil ik op 25 maart 2019 starten met 330 vrouwen in mijn groep en vandaar roep ik jullie hulp in.

Het is een waanzinnige uitdaging voor mezelf, maar het is echt mijn missie om vrouwen terug in hun kracht te zetten.

Willen jullie mee al die lieve en warme vrouwen oproepen om mee te doen met de challenge? Het is absoluut het begin van zoveel moois.

Heel erg bedankt.

Liefs,

Elke