Want iedereen telt in de bijzondere jeugdzorg

Kinderen & jongeren uit de bijzondere jeugdzorg: ze krijgen vaak te maken met allerlei vooroordelen die het niet altijd makkelijk maken om aansluiting vinden in verenigingen of clubs. Hier willen we iets aan doen want ook deze kinderen & jongeren tellen mee. Iedereen telt mee!

Met deze pagina willen we een forum creëren waar verenigingen tips met elkaar kunnen delen en tips kunnen opdoen, waar we het aanbod zichtbaar willen maken. Niet specifiek gericht op jongeren met problemen, maar wel met extra aandacht voor hen.

Vanuit het besef dat dit moet groeien en enkel nuttig kan zijn als er voldoende interactie aanwezig is, hopen we op een gigantisch bereik waarvoor we alle middelen willen aanwenden.

Deze pagina is gemaakt door 9 leerlingen uit STW in het kader van een maatschappelijk schoolproject. Dit doen we in samenwerking met vzw Ter Loke, een welzijnsorganisatie actief in de bijzondere jeugdzorg.

Voor meer informatie over dit project kan u ons bereiken via:
wantiedereentelt@gmail.com
contactpersoon: Jade Van Gorp – 0490 43 79 20

De pagina is terug te vinden via:
https://www.facebook.com/WANT-iedereen-telt-2202589259801453/